X & O 

X & O

X & O 

X & O er et såkaldt scratchcard game, eller som vi kender det på dansk: et skrabelod. Lidt som dem du kender dem fra kioskerne og indkøbscentrene, og så alligevel ikke. Du behøver ikke en mønt til at skrabe felterne, for det foregår online, og der er altså tale om et digitalt skrabelod. Metoden er dog langt hen af vejen den samme.X & O er udviklet af Neogames, som er en af markedets absolout mest nyskabende indenfor især scratchcard games. De er pionerer i den disciplin og har igennem årene finudviklet sine skrabelodder i en sådan grad, at alle online casinoer med respekt for sig selv udbyder et af Neogames’ skrabelodder. 

Med X & o har vi at gøre med et skrabelod der ganske enkelt tager den oldgamle kryds-og-bolle leg op igen. 

Setuppet 

Loddet har i alt 9 skrabefelter som fordeler sig på en kvadrat med i alt tre rækker på linje med tre felter i hver. Ud for hver gevinstrække er der tilføjet en multiplikator som henviser til hvor meget ens gevinst eventuelt skal dobles op.  

Indsats og gevinst 

Der kan spilles på alt fra 1 til ialt 8 af linjerne og du varierer selv din indsats på alt fra 0,05 mønter til i alt 20. Jo højere indsats des større gevinst. Et handler i al sin enkelhed om at ramme tre ens symboler på række, og de tre ens symboler kan vindes både på langs, lodret eller diagonalt. Ud for hver række er der en spændende ekstra feature, som viser hvor meget din pågældende gevinst eventuelt skal dobles op. Der genereres en multiplikator funktion som ganger din gevinst på alt fra 1  til 10.000 gange. Så der kan altså være tale om ekstremt store præmier på det her skrabelod.  

Konklusion  

Neogames tager os her med på et spændende nostalgi trip tilbage til barndommen. Vi kender alle det simple spil kryds og bolle, men vi møder her voksen udgaven, som afviger en del fra den man lavede med kridtet i skolegården. Der er mønter på højkant og der er nogle gange rigtigt mange mønter på højkant, så det gamle barndoms spil har fået et underholdende twist der gør at selv voksne mennesker får lyst til at genoptage barndommens sysler.Det er nemt at blive grebet af det simple men underholdende scratchcard game, for der er, når man endelig dykker ned i det, en del fine features. Ikke blot den store variation i indsatsmuligheder men også den ekstremt spændende multiplikator funktion.